Activiteiten

Kijk voor het laatste nieuws over activiteiten op onze facebookpagina

Zelf iets organiseren?
Het speelbos is gratis te bezoeken tussen zonsopgang en zonsondergang. Er is geen reservering, huur of andere vorm van bespreken mogelijk. We kunnen met ons allen tegelijk van dit bos gebruik maken. Wil je zelf een feestje organiseren in het speelbos? Dat kan en mag, indien je je aan de spelregels houdt.

Kinderfeestjes met Outdoor Fit
Outdoor Fit organiseert leuke en actieve kinderfeestjes in het Avonturenbos. U kunt kiezen tussen actieve spellen of een speurtocht.

Actieve spellen:
Buiten spelen en bewegen is gezond, maar vooral ook heel leuk! We maken een mix van natuurspellen, samenwerkingsspellen, behendigheidsspellen en gezelligheidsspellen in het Avonturenbos, zoals: wilde rivier, levend kwartet, stormbaan, etc. Dit alles uiteraard met professionele begeleiders!

Speurtocht:
Met behulp van een toffe en spannende schatkaart gaan de kids door het bos op zoek naar de schat. Onderweg doen ze leuke en actieve samenwerkings-, behendigheids-, en gezelligheidsopdrachten, zoals: zoek de dieren (met verrekijker), een grote houten puzzel, boomschijfjes werpen, etc.

Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen op Outdoor Fit.

Speuren met de Avonturenboswachter
Avonturenboswachter Henk Klaassen is (bijna) iedere woensdagmiddag in het Avonturenbos. Hij struint met de bezoekers door het Avonturenbos en kan prachtig vertellen over alles wat er leeft. Als je geluk hebt, tref je hem.

Meer weten over de natuur?
Zou je meer willen weten over de natuur, dan kun je je wellicht aansluiten bij een van de jeugdnatuurgroepen van de Werkgroep Milieubeheer Groesbeek. De Aardhommels, Aardmannetjes en Aardsterren trekken er 1 keer per 14 dagen/maand op uit om de natuur te ontdekken. Klik hier voor meer informatie.